پایگاه خبری، سرگرمی بوق خبر

کد خبر: ۱۱۵۱
۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱
سوپ برش روسی یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذاهاست که در ملل مختلف مورد توجه و محبوبیت قرار گرفته است. طعم این سوپ به خاطر سبزیجات مختلف، بسیار متفاوت و خاص است.

سوپ برش روسی

بوق خبر - سوپ برش را مانند سوپ سبزیجات، سوپ کدو حلوایی، سوپ جو و… بهتر است در فصل زمستان تهیه شود. در بیشتر فرهنگ‌ها از سوپ به عنوان یک پیش غذایی گرم و مطلوب استفاده می‌شود. اگر به دنیال طبخ یک سوپ خوشمزه زمستانی هستید، این سوپ می‌تواند گزینه مناسبی باشد، در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ برش را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

همان طور که می‌دانید سوپ از جمله غذا‌هایی است که دارای حد و مرز خاصی نیست و در کشور‌های مختلف به سبک‌های متفاوتی تهیه می‌شود. در اکثر کشور‌ها این نوع خوراک را به عنوان یک پیش غذا معرفی می‌کنند.

مواد لازم:

چغندر: یک عدد
هویج: ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
دارچین: به میزان لازم
ماست: ۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۱۵۰ گرم
گوشت ماهیچه: ۸۰۰ گرم
کلم برگ سبز: ۸۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب زمینی کوچک: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سوپ برش روسی

گوشت ماهیچه را به قطعات درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. آن گاه روغن را در قابلمه بریزید و پیاز را بعد از داغ شدن روغن، به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه پیاز‌ها به شکل طلایی در آمدند، قطعات گوشت را به روغن اضافه کنید. گوشت را داخل روغن و پیاز تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ برش روسی، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. آن گاه دوباره با حرارت ملایم ادویه را نیز به همراه آن‌ها تفت دهید.

مقداری آب روی آن بریزید و منتظر بمانید تا گوشت‌ها پخته شوند.

در یک ظرف دیگر، سبزیجات را به ترتیب دیر یا زود پز بودن تفت دهید. ابتدا چغندر را خرد کرده و در داخل روغن تفت دهید.

چغندر را به باقی مواد اضافه کنید. این بار هویج را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید.

آن را نیز به قابلمه اضافه کنید. لوبیا سبز را نیز تفت مختصری دهید و به مواد در حال جوش اضافه کنید. وقتی که مواد نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را در روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.

در مرحله نهایی نیز رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه کنید. سوپ که پخته شد، سوپ را در ظرفی بکشید. ماست و خامه را با هم ترکیب کنید. بر روی سوپ بریزید و این سوپ خوشمزه را با ترکیبی از ماست و خامه میل بفرمایید.

سوپ برش را می‌توانید با روش‌های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

گوشت گاو: به میزان لازم
هویج: دو عدد
لبو متوسط: دو عدد
روغن نباتی: دو قاشق
سیب زمینی متوسط: دو عدد
رب گوجه فرنگی: صد و پنجاه گرم
پیاز متوسط: یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده: دویست گرم
کلم پیچ سفید: یک لیوان فرانسوی
خامه ترش: یک سوم لیوان فرانسوی
شکر: سه چعارم قاشق غذا خوری
سیر: دو حبه
شوید ساطوری یا جعفری خرد شده: یک قاشق غذا خوری جهت تزیین
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

در روش تهیه سوپ برش خوشمزه ابتدا کمی روغن داخل تابه ریخته و گوشت گاو را داخل آن تفت دهید سپس به آن مقداری آب افزوده و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود.

در این مرحله پس از اینکه گوشت پخته شد به آن دو لیتر آب افزوده و اجازه دهید آب به جوش آید و بعد هویج، لبو و سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد کرده و به آب در حال جوش بیفزایید و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه بماند تا پخته شود.

حالا گوجه فرنگی و کلم پیچ خرد شده را به سوپ افزوده و بعد کمی روغن داخل تابه ریخته و پس از گرم شدن به آن پیاز‌های خرد شده افزوده و اجازه دهید کمی سبک شوند.

در مرحله بعدی از طرز تهیه سوپ برش، به تابه رب گوجه فرنگی افزوده و همراه با سیر خام رنده شده به سوپ بیفزایید و به منظور مزه دار شدن سوپ به آن کمی فلفل، شکر و نمک بیفزایید سپس از روی حرارت بردارید.

در مرحله پایانی سوپ را داخل کاسه‌های جداگانه ریخته و با شوید یا جعفری خرد شده و مقداری خامه ترش تزیین نمایید و در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش تازه نیز به سوپ اضافه کنید.

نکات تکمیلی

۱. اگر تمایل به تهیه سوپ رژیمی دارید خامه را حذف نمایید.

۲. این سوپ برای سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مناسب است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
تبلیغات متنی
چاپ افست
چاپ دیجیتال
چاپ کارتن
نشان تجارت
آیت ماندگار
اخبار ورزشی
پیشخوان روزنامه