پایگاه خبری، سرگرمی بوق خبر

کد خبر: ۴۲۸
۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۰
مصرف نان‌های تیره و سبوس دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می‌شود.

رژیم لاغری

بوق خبر - نان، سرشار از ویتامین‌های گروه b، ویتامین e و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، روی و حتی کلسیم است.

اگر افراد عادت کنند سر سفره هایشان از نان سبوس دار استفاده کنند، تمام ویتامین‌ها و املاح ضروری به بدن آن‌ها می‌رسد. البته باید به این نکته توجه داشت که بر خلاف تصور برخی افراد، ویتامین‌ها و املاحی که در نان وجود دارد در فرآیند پخت از بین نمی‌رود، ولی ممکن است بخشی از فعالیت‌های ویتامین‌ها کاسته شود و حتی در صورتی که دمای پخت بسیار بالا باشد، فقط درصد کمی از ویتامین‌ها از بین می‌رود.

افراد هنگامی که مواد غذایی مانند سبزی ها، حبوبات، غلات، گوشت ها، لبنیات و میوه‌ها را مصرف می‌کنند، می‌توانند نیاز‌های بدن خود به املاح و ویتامین‌ها را از طریق این مواد غذایی تأمین کنند.

رژیم لاغری

گندم از لایه‌هایی شامل پوست، جوانه و لایه‌هایی حاوی کربوهیدرات یا همان نشاسته تشکیل است و زمانی که گندم به آرد تبدیل می‌شود، به ذرات ریزی تبدیل شده و از الک‌های مختلفی عبور داده می‌شود.

با مخلوط شدن پوسته خارجی گندم با مغزش که نشاسته گندم نامیده می‌شود، سبوس گندم که در آن ترکیبات با ارزش و مغذی وجود دارد تهیه می وشود.

البته باید توجه داشت سبوس گندم، انرژی تولید نمی‌کند و افراد با مصرف آن چاق نمی‌شوند. همچنین سبوس گندم و نان‌های سبوس دار برای کودکان در سن رشد بسیار مفید هستند.

نان‌های غنی شده از افزودن ویتامین‌ها و املاح معدنی به آرد تهیه می‌شوند که بخشی از نیاز بدن به مواد مورد نیاز را تأمین می‌کنند. سبوس هم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین به غنی شدن آرد کمک می‌کند.

نکته مهم این است که مصرف نان‌های تیره و سبوس دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
تبلیغات متنی
چاپ افست
چاپ دیجیتال
چاپ کارتن
نشان تجارت
آیت ماندگار
اخبار ورزشی
پیشخوان روزنامه