پایگاه خبری، سرگرمی بوق خبر

کد خبر: ۹۴۷
۲۷ تير ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۰
سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذاهاست، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوراکی‌های دیگر می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در معده شود.

سیب زمینی سرخ شده

بوق خبر - سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذاهاست، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوراکی‌های دیگر می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در معده شود.

به نقل از پورتال چینی Sohu، سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند، زیرا حاوی پتاسیم است و در دفع سموم از بدن موثر است.


بیشتر بخوانید:

این ۴ ادویه شگفت انگیز را به برنامه غذایی روزانه تان اضافه کنید

کنترل وزن با مصرف این ویتامین‌ها

بهتر است برای صبحانه این ۱۰ خوراکی را نخورید


برای خانم‌ها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن سیب زمینی مفید است، زیرا به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند، با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کرده و همچنین ناراحتی‌های گوارشی را تحریک کند.

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت: بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید.

مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولا ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کرده و این ماده غذایی را با گوجه فرنگی ترکیب نکنید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
تبلیغات متنی
فروش واحد مسکونی در ستارخان
فروش واحد مسکونی نوساز
چاپ افست
چاپ دیجیتال
چاپ کارتن
نشان تجارت
آیت ماندگار
اخبار ورزشی
پیشخوان روزنامه